• تاریخ انتشار : 1403/09/01 - 18:52
  • بازدید : 87نفر
  • بازدیدکنندگان : 68 نفر
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فراخوان مقاله نشریه علمی فناوری‌های جدید در صنعت غذا

 فصلنامه نوآوری در فناوری‌های غذایی


نشریه علمی فناوری‌های جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث نوپدید در زمینه "علوم و فناوری های‌ غذایی" می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو بررسی می شوند تا اصالت آنها اثبات شود و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند.  این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. براساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1402، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023)  شاخص آی اس سی 0.063 و رتبه Q3 را کسب نموده است.


حوزه‌های تحت پوشش:

این فصلنامه از مقالات پژوهشی و مروری در زمینه‌های زیر استقبال می‌کند:

مهندسی غذا
بسته‌بندی مواد غذایی
فرایندهای استخراج و خالص‌سازی مرتبط با غذا
فناوری نانو در مواد غذایی
زیست‌فناوری غذا
فرایندهای دمایی بالا و پایین
فرایندهای فشار بالا
فناوری‌های نوظهور
مدل‌سازی و شبیه‌سازی
خواص مهندسی مواد غذایی
اندازه‌گیری و کنترل فرایندهای غذایی
جنبه‌های مهندسی طراحی و تولید مواد غذایی جدید
طراحی و بهره‌برداری از فرایندهای غذایی، کارخانه و تجهیزات
اقتصاد مهندسی غذا

نحوه ارسال مقالات:

از نویسندگان محترم دعوت می‌شود مقالات خود را از طریق وب‌سایت مجله به آدرس زیر ارسال نمایند:

https://jift.irost.ir

اطلاعات تماس:

وب‌سایت: https://jift.irost.ir

ایمیل مجله: jift@irost.ir

ایمیل سردبیر: eikani@irost.ir

ایمیل مدیر اجرایی: s.rahimi@irost.ir

توجه: مجله IFT در پایگاه‌های علمی زیر نمایه شده است:

CAS
FSTA
CABI
Publons
DOAJ
ISC
AGRIS
Google Scholar

منتظر دریافت مقالات ارزشمند شما هستیم.

تیم تحریریه مجله نوآوری در فناوری‌های غذایی (IFT)

  • کد گروه :
  • کد خبر : 40
تنظیمات قالب
برای جستجو enter را فشار دهید