فراخوان مقاله نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا
نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر میشود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث نوپدید در زمینه "علوم و فناوری های غذایی" می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو بررسی می شوند تا اصالت آنها اثبات شود و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند. این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. براساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1402، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023) شاخص آی اس سی 0.063 و رتبه Q3 را کسب نموده است.
حوزههای تحت پوشش:
این فصلنامه از مقالات پژوهشی و مروری در زمینههای زیر استقبال میکند:
مهندسی غذا
بستهبندی مواد غذایی
فرایندهای استخراج و خالصسازی مرتبط با غذا
فناوری نانو در مواد غذایی
زیستفناوری غذا
فرایندهای دمایی بالا و پایین
فرایندهای فشار بالا
فناوریهای نوظهور
مدلسازی و شبیهسازی
خواص مهندسی مواد غذایی
اندازهگیری و کنترل فرایندهای غذایی
جنبههای مهندسی طراحی و تولید مواد غذایی جدید
طراحی و بهرهبرداری از فرایندهای غذایی، کارخانه و تجهیزات
اقتصاد مهندسی غذا
نحوه ارسال مقالات:
از نویسندگان محترم دعوت میشود مقالات خود را از طریق وبسایت مجله به آدرس زیر ارسال نمایند:
https://jift.irost.ir
اطلاعات تماس:
وبسایت: https://jift.irost.ir
ایمیل مجله: jift@irost.ir
ایمیل سردبیر: eikani@irost.ir
ایمیل مدیر اجرایی: s.rahimi@irost.ir
توجه: مجله IFT در پایگاههای علمی زیر نمایه شده است:
CAS
FSTA
CABI
Publons
DOAJ
ISC
AGRIS
Google Scholar
منتظر دریافت مقالات ارزشمند شما هستیم.
تیم تحریریه مجله نوآوری در فناوریهای غذایی (IFT)